Unieke studio beelden klaar voor uw webshop, website, beurs, advertentie, mailing, folder, flyer,…

Samen met u bepalen we hoe wij uw product in onze foto-studio optimaal in beeld brengen.
Met een high-end digitale camera, zorg voor de juiste belichting en de passende styling, verzekeren wij scherpe en sfeervolle productfoto’s.

Met onze mobiele studio, inclusief studiobelichting en achtergrondsysteem, creëren wij een professionele omgeving op locatie.
Uw foto’s worden na de opname snel verwerkt en digitaal geleverd in de gevraagde hoge en/of lage resolutie.

Unieke reclamebeelden klaar voor uw webshop, website, beurs, advertentie, mailing, folder, flyer,…

Bonami Window Mannequins
Hoet Design
Hoet Design
Fijnbakkerij Geldhof Roeselare
Fijnbakkerij Geldhof Roeselare
Wegro
Hoet Design
Dental Labo Vanderbeken
Willaert Verpakkingen
Juwelen Buseyne
Bella Vista
Viswaren Bonnet
Bakkerij Bert
Bakkerij Bert
VDL Weweler Collaert

Welkom bij Fotografie Peter Stuijk, uw partner voor hoogwaardige bedrijfsfotografie in West-Vlaanderen!

Als ervaren bedrijfsfotograaf begrijp ik hoe belangrijk het is om uw producten op de best mogelijke manier te presenteren. Daarom bied ik een uitgebreide service aan, zowel in mijn ruime fotostudio als op locatie bij uw bedrijf.

In mijn volledig uitgeruste fotostudio beschik ik over alle benodigde camera’s, lenzen en flitsers om uw producten zo mooi als mogelijk vast te leggen. Maar, ik kom ook graag naar uw bedrijf, zodat we de opnames direct kunnen maken waar uw producten worden geproduceerd of gebruikt.

Door de opnames rechtstreeks op de computer te maken, kunnen we het resultaat direct beoordelen en bijsturen. Vervolgens worden de geselecteerde bestanden zorgvuldig bewerkt met behulp van Lightroom en Photoshop, zodat ze klaar zijn voor gebruik op uw website, sociale media, flyers, drukwerk, en meer.

Mooie en professionele foto’s zijn niet alleen visueel aantrekkelijk, maar kunnen ook aanzienlijk bijdragen aan het overtuigen van nieuwe potentiële klanten en het verhogen van uw omzet. Laat mij u helpen om uw producten op de best mogelijke manier te presenteren en uw bedrijf te laten opvallen in de markt.

Neem vandaag nog contact met mij op om uw bedrijfsfotografie behoeften te bespreken. Samen creëren we beelden die uw producten laten schitteren en uw bedrijf laten groeien.

Wenst u meer inlichtingen over een studio opname?