Unieke foto’s vanuit een indrukwekkend perspectief.


Op zoek naar foto’s en video’s met een uniek perspectief? Zoek niet verder en neem contact op met Peter Stuijk! Met zijn professionele drone en zijn vaardigheid in het maken van adembenemende beelden, kan hij jouw project naar nieuwe hoogten tillen.

Peter is uitgerust met de geavanceerde Inspire 1-drone en is in staat om in heel Vlaanderen te vliegen. Of je nu een spectaculaire luchtfoto nodig hebt voor jouw vastgoedbedrijf, een indrukwekkende dronevideo wilt maken voor uw bedrijf, of gewoon op zoek bent naar een creatieve toevoeging aan jouw fotografieproject, Peter heeft de ervaring en het talent om jouw visie tot leven te brengen.

Met zijn oog voor detail en gevoel voor compositie weet Peter als geen ander hoe hij unieke perspectieven kan vastleggen en verbluffende beelden kan creëren die de kijker betoveren. Hij werkt nauw met jou samen om jouw specifieke wensen te begrijpen en te vertalen naar adembenemende luchtopnamen.

Wacht niet langer! Neem vandaag nog contact op met Peter Stuijk via 0473 613 308 en ontdek hoe hij met zijn professionele drone jouw project naar nieuwe hoogten kan brengen. Of het nu gaat om zakelijke of creatieve doeleinden, Peter staat klaar om jou te helpen jouw visie te verwezenlijken met prachtige luchtbeelden.

Kemmelberg – in opdracht van Aviko Poperinge
Veolia
Paardenstoeterij in opdracht van Vastgoed Dewaele
Vakantiewoning Land Van Streuvels
Publi X
Ensco 85


Foto- en video beelden met een drone bieden onbeperkte en betaalbare mogelijkheden.

Met onze DJI Inspire 1 met de X5R camera brengen wij de details, esthetiek, originaliteit, vorm en volume van uw bedrijf ongehinderd in beeld. Vanuit elke mogelijke hoek, ver of dichtbij, laag of hoog, zoeken wij de beste compositie.

Een foto- en filmopname met een drone is de ideale reclame- en promotietool voor uw website en reclamecampagne. Promoot uw onderneming, vastgoed, recente realisatie met een indrukwekkend perspectief.

Wenst u meer inlichtingen of een offerte voor uw project?