Unieke foto’s vanuit een indrukwekkend perspectief.


Het gebruik van een drone met een hoogwaardige camera zoals de DJI Inspire 1 met de X5R camera opent echt nieuwe mogelijkheden voor het vastleggen van adembenemende beelden vanuit unieke perspectieven.

Het vermogen om snel en gemakkelijk het perfecte opnamestandpunt te vinden, geeft me de flexibiliteit om dynamische en aantrekkelijke beelden te creëren die de aandacht van je publiek zullen trekken. Drone-opnames bieden inderdaad een nieuwe dimensie aan visuele communicatie en kunnen een waardevolle aanvulling zijn op bedrijfsreportages en productopnames. Ze stellen je in staat om uw bedrijf en producten op een overzichtelijke en meeslepende manier te presenteren, waardoor ze zich kunnen onderscheiden van de concurrentie en een blijvende indruk kunnen maken op potentiële nieuwe klanten.

Welkom bij Fotografie Peter Stuijk, jouw partner voor adembenemende luchtbeelden in heel West-Vlaanderen!

Met trots presenteer ik mijn diensten als bedrijfsfotograaf, gespecialiseerd in het vastleggen van unieke en indrukwekkende opnames met behulp van mijn drone.

Of het nu gaat om het vastleggen van jouw bedrijf, adembenemende landschappen, historische locaties, bruisende steden, … vanuit een nieuw perspectief, ik sta klaar om jouw visie tot leven te brengen. Samen creëren we opnames die de aandacht trekken, inspireren en indruk maken op jouw doelgroep.

Neem vandaag nog contact met mij op om te bespreken hoe ik jou kan helpen met mijn drone-opnameservices. Laten we samen de pracht van uw bedrijf, product of dienst vastleggen en jouw verhaal vertellen vanuit de lucht.

Kemmelberg – in opdracht van Aviko Poperinge
Veolia
Paardenstoeterij in opdracht van Vastgoed Dewaele
Vakantiewoning Land Van Streuvels
Publi X
Ensco 85


Foto- en video beelden met een drone bieden onbeperkte en betaalbare mogelijkheden.

Met onze DJI Inspire 1 met de X5R camera brengen wij de details, esthetiek, originaliteit, vorm en volume van uw bedrijf ongehinderd in beeld. Vanuit elke mogelijke hoek, ver of dichtbij, laag of hoog, zoeken wij de beste compositie.

Een foto- en filmopname met een drone is de ideale reclame- en promotietool voor uw website en reclamecampagne. Promoot uw onderneming, vastgoed, recente realisatie met een indrukwekkend perspectief.

Wenst u meer inlichtingen of een offerte voor uw project?